top of page

ENEVO ENERGIE

Companie cu capital 100%  românesc care operează în domeniul energiei regenerabile

 

In 2021 am desfășurat activități pe 3 continente, participând în proiecte de anvergură din domeniul energiei pentru clienți renumiți din zona Orientului Mijlociu, Europa și Nordul Africii.

Despre noi

 

Suntem parte din ENEVO Group, companie de inginerie cu capital 100% românesc, activă în domeniul energiei din 2014 și cu înclinație puternică spre proiecte de export. Istoric, peste 70% din cifra noastră de afaceri s-a concretizat prin proiecte în afara țării, lucru cu care ne mândrim și în acest an. 

ENEVO ENERGIE a fost inființată pentru a concentra eforturile și experiența acumulată în domeniul energiei regenerabile adresându-se în special clienților din zona rezidențială

Viziune

Credem cu tărie că viitorul se bazează pe energie regenerabilă, iar soluțiile noastre se concentrează în special pe energia solară. Știm că putem reduce substanțial emisiile de CO2, iar pentru asta nu este nevoie să avem costuri mai mari.

Hai alături de noi să revoluționăm modul în care utilizăm energia! Noi o facem verde, iar pe tine te ajutăm să o consumi responsabil.

CONTACT

Multumim pentru mesaj. Revenim in cel mai scurt timp

bottom of page