top of page

Factura la energie redusă cu până 15%

Reușim acest lucru prin energie solară, mai ieftină și fără emisii de CO2

Pasul 1 - Analiza tehnică

 

Primul pas îl reprezintă analiza tehnică a locației, precum şi a datelor de consum. Avem multă experientă în astfel de aplicații, așadar împreună vom găsi soluția tehnică optimă, precum şi pachetul comercial care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Hipster business man and Office building owner and energy engineer plan a project to build
Top view hands of agent and client shaking hands after signed contract buy new apartment..

Pasul 2 - Contractare

 

După analiza tehnică, pregătim oferta, semnăm contractul de închiriere al acoperişului şi trecem la întocmirea documentației tehnice care trebuie depusă la autorități. Ne ocupăm noi de tot dosarul tehnic, tu trebuie doar să ne imputerniceşti să depunem actele. Mai simplu nu se poate!

Pasul 3 - Instalare

 

Instalăm panourile fotovoltaice si echipamentele de producție pe acoperişul tău. Ba chiar îț schimbăm și panoul de siguranțe, dacă este cazul, pentru o funcționare optimă a sistemului. Din acest moment casa ta va deveni verde, iar noi vom avea grijă de costurile tale.

Man installing alternative energy photovoltaic solar panels on roof.jpg
Composition of blueprints, money and digital tablet with a chart of electricity production

Pasul 4 - Monitorizare

 

Pagina web și aplicația gratuită vă permite să vizualizați în timp real consumul de energie electrică precum și costul detaliat pe întreaga perioadă a contractului. Vei putea vedea în orice moment cantitatea de energie verde produsă de acoperișul tău, cât din ea ai consumat și cât ai livrat în rețea.

Fără Costuri inițiale

Nu trebuie să plăteşti nimic în avans. Ne ocupăm noi de toată investiția. Tu vei plăti lunar chiria echipamentelor

Nu schimbi furnizorul

Nu trebuie să schimbi furnizorul actual. Contractul cu acesta se actualizează automat conform legislației în vigoare

Scade factura

Vei constata că lunar factura la energie a furnizorului va scădea aproape de zero. Energia livrată în rețea ziua va fi compensată cu cea consumată în timpul nopții

Garantăm prețul

O dată la 3 luni comparăm prețul plătit către noi cu reducerea din factura de energie și compensăm diferența în luna următoare. Nu ai cum să pierzi!

Formular de contact

Vrei o ofertă personalizată? Trimite-ne detaliile de mai jos, iar unul dintre colegii noștri te va contacta pentru o estimare financiară. Mulțumim pentru încredere!

Mulțumim pentru mesaj. Revenim în cel mai scurt timp

bottom of page