top of page

Venit constant lunar

Noi ne ocupăm de toate detaliile, de la autorizații până la instalare 

Legislație

 

Potrivit dispozițiilor art. 38 alin. (2) din Legea nr.196/2018, părțile comune pot fi utilizate de către terţi, persoane fizice sau juridice de drept public şi/sau privat, numai ca urmare a hotărârii adunării generale a asociaţiei de proprietari, adoptată cu acordul a două treimi din numărul total al proprietarilor din condominiu şi cu acordul tuturor proprietarilor direct afectaţi de vecinătate, în baza unui contract de închiriere semnat de preşedinte în numele asociaţiei şi avizat de cenzor/comisia de cenzori.

În situația în care considerați că pot fi respectate cerințele de mai sus, ne puteți contacta pentru realizarea unei evaluări tehnice inițiale. În funcție de suprafața disponibilă, gradul de umbrire și starea acoperișului vă putem face o ofertă personalizată.

Doar Avantaje

 

Asociația de proprietari nu are niciun cost inițial sau recurent, ba chiar, pe lângă veniturile din chiria lunară, își reduce cheltuielile de mentenanță sau reparații pentru acoperiș și rețeaua electrică.

Chiar dacă acoperișul necesită reparații, lucrările le executăm noi gratuit. Preluăm garanția și mentenanța acoperișului pe toată perioada chiriei. Executăm reparațiile cu echipele noastre și includem în garanție toate materialele necesare. Garanția acoperă și tavanul vecinilor de la ultimul etaj.

Preluăm gratuit mentenanța rețelei electrice din bloc. Venim în fiecare an și facem verificările periodice.

Dacă pe parcursul anului sunt necesare lucrări de reparații, intervenim gratuit. Asociația plăteste doar materialele necesare, dacă este cazul. Materiale le poate cumpăra de la noi sau le poate pune la dispoziție din alte surse.

Fără costuri inițiale

Asociația de proprietari nu plăteşte nimic. Trebuie doar să semneze contractul de închiriere a spațiului. De restul ne ocupăm noi

Plată lunară a chiriei

Plata lunară a chiriei pentru spațiul închiriat reprezintă o metodă de creștere a veniturilor la nivel de asociație

Mentenanță acoperiş

Preluăm mentenanța acoperşiului, iar asociația îşi reduce costurile şi riscurile asociate. Toate acestea sunt acoperite şi garantate de noi

Mentenanță electrică

Preluăm responsabilitatea rețelei electrice din bloc și intervenim oricând este nevoie.

Asociația de proprietari își reduce astfel costurile de operare

CONTACT

Vrei o ofertă personalizată? Trimite-ne detaliile de mai jos, iar unul dintre colegii noștri te va contacta pentru o estimare financiară. Mulțumim pentru încredere!

Mulțumim pentru mesaj. Revenim în cel mai scurt timp

bottom of page